Vad våra kunder tycker om oss

 

Lennart Göthe - Resurshuset företageri & redovisning Svenska AB.

Jag driver flera bolag och har även en redovisningsbyrå i mitt moderbolag så jag är själv duktig på siffror. Svetlana Cohen hjälper mig med ekonomiska analyser och har hjälpt mig att utveckla ett avancerat ekonomistyrningsverktygen för att mäta olika nyckeltal. Så hon är en partner till mig som affärsutvecklare men jobbar också nära redovisningsbyrån.

Svetlana är bra och vet vad hon håller på med och förstår vad jag menar när vi resonerar kring siffror och analyser. Hon har stor förståelse för mänskliga saker i ett företag, är lätt att prata med och kan förmedla konsekvenser och ser samband mellan dem. Hennes engagemang och det extra hon alltid levererar är så viktigt och det är jag väldigt tacksam för.

Parviz Tabrizzi- OKIT AB, driver flera företag inom dataproduktion, tvätt och reparationer av lastbilar samt däckförsäljning.

På en skala från 1-10 ger jag Sve&Co Ekonomi betyg 11! De hjälper mig med bokföring och bokslut, ja i stort sett all ekonomi och jag är jättenöjd. Sve&Co Ekonomi hittar obetalda fakturor som jag inte visste om och ordnar så de blir betalda. Jag tycker allt fungerar jättebra.

Sve&Co Ekonomi är den första bokföringsbyrån på 40 år som inte har krånglat på något sätt. De har en mycket hög kompetens, är korrekta och noggranna och har skött sig på ett förträffligt sätt. Jag rekommenderar dem varmt för andra kunder som vill använda deras tjänster.

Magnus Gustafsson - Bo Magnus Gustafsson ID AB, konsultverksamhet inom affärs- och idéutveckling.

Sve&Co Ekonomi hjälper mig med all bokföring, allt från kvittohantering till att ta fram årsbokslut och allt sker digitalt. All hjälp jag får är jättebra och det är suveränt för mig eftersom jag inte är någon pappersfantast. Jag scannar in allt i programmet och då kan jag och Sve&Co Ekonomi ha koll direkt.  Det går snabbt och jag har det tillgängligt direkt. Det enda som krävs av mig är att jag scannar in allt i systemet.

Jag är väldigt nöjd med deras tjänster. De har ett professionellt bemötande och är mycket skickliga. Jag är själv civilekonom men min inriktning är marknadsföring och jag tycker inte siffror är så roligt, fast jag har förståelse för det. Med digital bokföring är det så enkelt och för mig skönt att slippa bry mig så mycket. Jag kan ägna mig åt kärnverksamheten istället.

Vi har ett bra samarbete, de är lättillgängliga och enkla att ha att göra med och drar in mig när jag är lite utanför boxen. Jag trivs med dem och har rekommenderat företaget till andra. De gör ett bra jobb och är lätt att konversera med.

Jan Erik Jansson- Veravi AB, konsulttjänster inom telekom och internet.

Sve&Co Ekonomi hjälper mig med bokföring och deklaration och vi gör det digitalt. Det är jättesmidigt och fantastiskt skönt. Förut hade jag en bokföringsbyrå där jag skulle kopiera och skicka iväg alla papper men det behöver jag inte nu när allt är digitalt. Jag skannar in allt bokföringsunderlag och lägger in i programmet och sen hämtar Sve&Co Ekonomi upp allt inför bokföringen.

Jag är jättenöjd med deras tjänster och tycker allt har fungerat bra. De är mycket tillmötesgående och professionella. När jag har frågor till dem får jag alltid svar i rimlig tid. Jag förväntar mig inte att de ska släppa allt när jag mailar mina frågor till dem, men svaren kommer allt snabbt.

Stefan Skolling - Almira AB, konsultverksamhet inom arbetsmarknad, hälsa och sjukvård.

Sve&Co Ekonomi sköter hela ekonomin för vårt företag på ett väldigt proffsigt sätt. Förutom att räkna ut löner för våra anställda hjälper de oss med den löpande bokföringen, deklarationer och bokslut.

Vi har ett väldigt bra samarbete och det märks att de har en hög kompetens inom området. Har vi några frågor så ringer vi dem och kan de inte svara då så återkommer de så snart de tagit reda på svaren. Vi är jättenöjda!

 

rawpixel-com-281361
jeremy-beadle-129624
thomas-lefebvre-3950
steinar-engeland-128831